Yritys

Scandicform Oy on vuonna 2016 perustettu yritys, jonka pääasiallinen toiminta keskittyy paikallavalurakentamiseen. Scandicform toimii betonin paikallavalumuottien ja -tarvikkeiden maahantuojana. Vuoden 2017 keväällä toiminta laajeni myös käsittämään muottien vuokrausta sekä tarvikkeiden myyntiä.
Tuotevalikoima laajenee jatkuvasti. Tehtävänämme on löytää ja kehittää tuotteita, jotka säästävät aikaa ja tehostavat tekemistä tavoitteena laadukas lopputulos.

Päätoimialueina ovat Pohjoismaat ja Baltian maat.

Scandicform edustaa tällä hetkellä useaa eri tehdasta, jotka sijaitsevat Euroopassa ja Yhdysvalloissa.

Kaikki maahantuomamme tuotteet testataan työmailla ennen tuotteen tuomista markkinoille. Tällä varmistamme, että tuotteet soveltuvat pohjoiseen ilmastoon ja vallitsevaan rakennustapaan. Annamme tarvittaessa käyttöönottokoulutuksen.

Luotettava Kumppani -luokitus on merkki Scandicformin hienoista taloudellisista tunnusluvuista, positiivista taustatiedoista ja hyvästä maksukäyttäytymisestä. Sertifikaatti kertoo asiakkaille, yhteistyökumppaneille, luotottajille ja muille sidosryhmille, että yhteistyö sertifioidun yrityksen kanssa on kestävällä pohjalla.

Ekokompassi-sertifikaatti on myönnetty Scandicformille määrätietoisesta työstä ympäristön hyväksi. Ekokompassi-järjestelmän avulla yritys tähtää tunnistamaan liiketoimintansa ympäristövaikutuksia ja kehittämään toimintaa kestävän kehityksen mukaisesti. Vastuullisuus on yksi Scandicformin perusarvoista ja lähtökohta yhtiön ympäristötyölle.

Kauppalehden Kasvaja -sertifikaatti on luovutettu Scandicformille merkittävästä kasvusta viimeisen kolmen vuoden aikana.

 

Creo Capital Oy

Olemme sijoitusyhtiö Creo Capital Oy:n kohdeyhtiö. CREO rakentaa kestävää yhteiskuntaa kehittämällä kannattavia ja vastuullisesti toimivia yhtiöitä.

CREO:n kohdeyhtiöihin kuuluu yrityksiä rakentamisen, majoitustoiminnan, operoinnin ja teknologian aloilta. Kohdeyhtiöiden yhteenlaskettu liikevaihto oli 2023 päättyneellä tilikaudella noin 160 miljoonaa euroa.

CREO auttaa kohdeyhtiöitään kasvamaan ja kehittymään itsenäisiksi toimijoiksi omistajaohjauksen ja rahoittamisen avulla.Creo Capital on perustettu vuonna 2012. Se toimi aiemmin SSA Group Oy:n nimellä.

Perustettu
0
Tehdasedustusta
0
Työntekijää
0